Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Önkéntes Nyugdíjpénztárak képes leírás - Nyugdíj.tlap.hu
részletek »

Önkéntes Nyugdíjpénztárak - Nyugdíj.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyugdij.tlap.hu » Önkéntes Nyugdíjpénztárak
Keresés
Találatok száma - 16 db
AEGON Nyugdíjpénztár

AEGON Nyugdíjpénztár

Magánnyugdíjpénztári tagként Ön az aktív éveit követő nyugdíjas kor anyagi biztonságáról gondoskodik. Az Ön döntése, hogy melyik nyugdíjpénztárban kívánja elhelyezni hosszú távú befektetéseit, sőt, tagsága fennállása alatt bármikor pénztárat is válthat. Az AEGON Magánnyugdíjpénztár több mint 607 ezer tagjával és 373 milliárd forintos vagyonával hazánk egyik vezető pénztára. Elsődleges célunk, hogy hosszú távú értéknövekedést érjünk el és a lehető legbiztonságosabbá tegyük minden pénztártagunk nyugdíjcélú megtakarítását.

Allianz Nyugdíjpénztár

Allianz Nyugdíjpénztár

A nyugdíjrendszer harmadik szintje az önkéntes nyugdíjpénztár. Míg a magánnyugdíjpénztár törvényben előírt nyugdíj-előtakarékosság formájában hivatott biztosítani a tagok nyugodt nyugdíjas éveit, addig az önkéntes pénztárban a tag - már adózott jövedelméből - a törvényi előírásokon túl tudja egyéni igényeinek megfelelően alakítani nyugdíjaskori jövedelmének nagyságát. Az önkéntes pénztár azoknak nyújt önkéntes döntésük alapján biztonságot az öregkori évekre, akiknek lehetőségük van pénzügyi helyzetük alapján előtakarékosságot vállalni. A pénztár minden egyes tagnak saját számlát vezet, és negyedévente hozamot ír jóvá rajta. A számla titkos, arról információt csak a tagnak ad ki, és semmilyen harmadik személy nem férhet hozzá. Mindemellett további előny, hogy az egyéni számlán felhalmozott összeg örökölhető, s így a kedvezményezett rendelkezésére áll a tag nyugdíjazás előtti halála esetén.

Aranykor Nyugdíjpénztár

Aranykor Nyugdíjpénztár

Örömmel üdvözöljük Önt az Aranykornál. Lépjen beljebb a folyamatosan bővülő, számtalan kedvező lehetőséget felsorakoztató, és az online megoldások széles skáláját biztosító honlapjainkra. Nézelődjön, ha tetszik, amit lát ajánlja másoknak is, válogasson kedvére kedvezményeink közül, élvezze az Aranykor Nyugdíjpénztárak minden lehetőségét. Legyen tagunk, munkáltatói partnerünk vagy tagszervezőnk visszavárjuk, és garantáljuk, hogy nem fog csalódni, hiszen szinte minden nap talál valami újat, valami egészen kedvezőt.

AXA Nyugdíjpénztár

AXA Nyugdíjpénztár

A nyugdíjrendszer 1998-as átalakításával kiemelt szerep jutott a nyugdíjpénztáraknak. A társadalombiztosítási nyugdíjat egészítheti ki a magánnyugdíjpénztárba lépők magánnyugdíja valamint az öngondoskodás keretében működő önkéntes nyugdíjpénzári megtakarítás.

Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár

Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár

A nyugdíjpénztár egy olyan, külön törvényben szabályozott önszerveződő intézmény, amely lehetőséget teremt tagjai számára, hogy aktív éveik alatt, aktív éveik jövedelméből, biztonságos és hatékony módon előtakarékoskodjanak nyugdíjas éveikre. A pénztári rendszer a nyugdíjellátás biztosításának egyre terjedő módja a világon. A nyugdíjpénztári tagok éveken, évtizedeken át rendszeres befizetéseket teljesítenek a pénztár felé, majd a nyugdíjkorhatár elérését követően különböző nyugdíjszolgáltatásokban részesülnek a pénztártól. Az állami nyugdíjjal ellentétben a kifizetések fedezetéül a tag által befizetett összegek és azok kamatai szolgálnak, tehát a tagok saját maguk gondoskodnak nyugdíjaikról. A pénztár intézménye azt teszi lehetővé, hogy ezt a nyugdíj célú vagyonfelhalmozást a tag jog által védve, szervezetten és gazdaságosan vigye véghez.

Hirdetés
ERSTE Bank Országos Nyugdíjpénztár

ERSTE Bank Országos Nyugdíjpénztár

A magyarországi nyugdíjrendszerben egyre fontosabb szerepet tölt be az öngondoskodás, a nyugdíjas éveket megcélzó előtakarékoskodás. A nyugdíjcélú megtakarítás legmegfelelőbb formája a magánnyugdíjpénztár és az önkéntes nyugdíjpénztár. Válassza a gondtalan nyugdíjas éveket! Magánnyugdíjpénztár Önkéntes nyugdíjpénztár Az Erste Nyugdíjpénztár a befektetései hozama révén évről évre az egyik legmagasabb hozamokat elérő pénztárak közé emelkedett. Nyugdíjpénztárunk tagjai az ERSTE BANK HUNGARY NYRT. országos hálózatában bárhol segítséget kapnak a pénztári tagsággal kapcsolatos ügyeik intézésében, legyen az belépés, szolgáltatás igénylése, tagdíjvállalás, vagy módosítás. Célunk a lakossági ügyfelek maradéktalan kiszolgálása, mely az Erste Bank tevékenységének egyik alappillére. A bank új koncepciójának részeként pénzügyi és szakmai hátterével lehetővé kívánja tenni, hogy az Erste Nyugdíjpénztár az ország meghatározó piaci résztvevője legyen.

Honvéd Nyugdíjpénztár

Honvéd Nyugdíjpénztár

A HONVÉD Nyugdíjpénztár az ősszel sikeresen lezárult küldöttválasztásokat követően november 17-én tartotta meg idei őszi küldöttközgyűlését. A rendezvényen az Igazgatótanács beszámolóját Havril András, a testület elnöke ismertette a pénztár elmúlt időszakban - 2004 és 2008 között - végzett tevékenységéről. A rendezvényen a küldöttek megválasztották az Igazgatótanács (IT) és az Ellenőrző Bizottság (EB) új tagjait és a vezető testületek elnökeit. Az IT elnöke újra Havril András, az EB elnöke dr. Alkéri István lett. A továbbiakban a pénztár megújult, legfőbb döntéshozó testülete a pénztár előtt álló, napirenden lévő döntéseket hozta meg.

ING Nyugdíjpénztár

ING Nyugdíjpénztár

Hozamokkal kapcsolatos kérdések On-line magán-nyugdíjpénztári belépés On-line önkéntes nyugdíjpénztári belépés Belépés a személyes oldalakra Magán-nyugdíjpénztári ágazat Önkéntes nyugdíjpénztári ágazatVálasztható befektetési portfóliók Befektetési politika Nyomtatványok és programok Átlépők részére Gyakori kérdések Tájékoztatók, szabályzatok Kapcsolat, a Pénztár adatai Rólunk On-line Ügyfélszolgálat Munkavállalói juttatások (EB) Befektetési hírek Önkéntes nyugdíjpénztári ágazat Önkéntes nyugdíjpénztárunk tagjaként Önnek lehetősége van, hogy a társadalombiztosítási, illetve a magánnyugdíjpénztári nyugdíj mellett további biztos jövedelemről gondoskodjon nyugdíjas éveire. Önkéntes nyugdíjpénztárunkat mind a nyugdíjas éveikre előre takarékoskodó egyéni ügyfeleinknek, mind az előnyös juttatási formát kereső munkáltatóknak ajánljuk. Miért az ING Nyugdíjpénztár? Megbízható, stabil cég Önkéntes Nyugdíjpénztárunk az egyik legnagyobb nemzetközi háttérrel rendelkező nyugdíjpénztár. 2007. végére pénztártagjaink száma meghaladta a 71.000 főt, a kezelt vagyon pedig 37 milliárd forint volt.

MKB Nyugdíjpénztár

MKB Nyugdíjpénztár

A nyugdíjpénztár az időskori anyagi biztonság és a megszokott életszínvonal megőrzésének egyik leghatékonyabb eszköze. Jelentős adókedvezmények, biztos banki háttér, konzervatív befektetéspolitika az MKB Nyugdíjpénztárnál. Az MKB Nyugdíjpénztár önkéntes pénztári ágnak tagja lehet minden 16. életévét betöltött személy, aki az Alapszabály rendelkezéseit elfogadja és tagdíjfizetést vállal.

Hirdetés
MKB Nyugdíjpénztár

MKB Nyugdíjpénztár

A nyugdíjpénztár az időskori anyagi biztonság és a megszokott életszínvonal megőrzésének egyik leghatékonyabb eszköze. Jelentős adókedvezmények, biztos banki háttér, konzervatív befektetéspolitika az MKB Nyugdíjpénztárnál. Az MKB Nyugdíjpénztár önkéntes pénztári ágnak tagja lehet minden 16. életévét betöltött személy, aki az Alapszabály rendelkezéseit elfogadja és tagdíjfizetést vállal.

Mobilitas Nyugdíjpénztár

Mobilitas Nyugdíjpénztár

A MOBILITÁS Plusz Önsegélyező Pénztár közgyűlést tartott 2009.05.29-én. A Közgyűlés elfogadta a Pénztár 2008. évi Beszámolóját, valamint döntött az Alapszabály és a Szolgáltatási Szabályzat módosításáról. A Közgyűléssel kapcsolatban hamarosan további anyagok kerülnek fel a honlapra. Az egyenlegértesítők várhatóan június harmadik hetében kerülnek kiküldésre.

OTP Nyugdíjpénztár

OTP Nyugdíjpénztár

Egyénre szabott előtakarékoskodás a nyugdíjas évekre Hazánkban egyre nő az egy keresőre vetített inaktívak aránya, ráadásul az eltartottak zömében nyugdíjasok, és ma egy idős férfi hét évvel, egy nő kilenc évvel többet él nyugdíjasként, mint harmincöt évvel ezelőtt. Az állami nyugdíjrendszer nem képes megfelelő nyugdíjat biztosítani nyugdíjasainak, ezért elengedhetetlen, hogy a lakosok minél tudatosabban készüljenek nyugdíjas éveikre és előtakarékoskodjanak. Az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár az öngondoskodási kultúra fejlesztését célzó erőfeszítései mellett olyan hosszú távú megtakarítási lehetőségeket kínál, amelynek keretében a pénztártag maga döntheti el, hogy havi szinten mennyi pénzt tesz félre nyugdíjas éveire.

Quastor Önkéntes Nyugdíjpénztár

Quastor Önkéntes Nyugdíjpénztár

Tegyen félre még többet a nyugdíjra, és vegyen igénybe még több adókedvezményt! Az önkéntes nyugdíjpénztári rendszer lehetőséget ad arra, hogy Ön a saját, vagy a munkáltatói befizetéseken keresztül, magas adókedvezmények igénybevétele mellett a kötelező nyugdíjfizetésen felül, előre takarékoskodjon nyugdíjas éveiről.

Tradicíó Nyugdíjpénztár

Tradicíó Nyugdíjpénztár

A Tradíció Nyugdíjpénztárat életre hívó gondolat Mára megérett a 14 éves múlttal rendelkező nyugdíjpénztári szféra megújulása, amihez a letisztult szabályozás is hozzájárulhat. A Tradíció ezt a folyamatot több szempontból is segítheti: A kasszák egy része által elér csekély hozam az ügyfeleknek tulajdonképpen elmaradt hasznot jelentett, nálunk viszont ez másként lesz, hiszen a Patikapénztár által ötéves hozama látra szólóan is elérte a 9,31 százalékot, amivel megelőztük az önkéntes nyugdíjpénztárak kétharmadát. A Patika-csoport* már bizonyította jártasság az egészségpénztári adminisztrációban: a befizetések garantáltan két munkanapon belüli elkölthetőek, így sikerült a függő tételeket minimalizálni, az egyéni számlán elérhető hozamot maximalizálni. A nyugdíjpénztárakat indító pénzügyi intézmények sorra léptek be az egészségpénztári piacra, a Patikapénztár viszont pont fordítva járt el, így senkinek a nyugdíja sem lesz kevesebb valaki más egészségéért. Tagjaink számára a Tradíció Nyugdíjpénztárral igazi választási alternatívát nyújtunk, reagálva arra a jogszabályváltozásra is, amely meghatározza a 2009-től a munkáltató által adható hozzájárulás 35 750 forint.

Vasutas Nyugdíjpénztár

Vasutas Nyugdíjpénztár

Tagsági viszony létesítése Várunk mindenkit a Vasutas Nyugdíjpénztár Önkéntes Pénztári Ágazatába, aki 16, életévét betöltötte és vállalja a tagdíj megfizetését. Nem kell mást tenni, mint a belépési nyilatkozatot kitölteni és a Vasutas Nyugdíjpénztár címére eljuttatni. Kedvezményezett jelölés A pénztártag a belépési nyilatkozatában, közokiratban vagy teljes bizonyító erejű magánokiratban kedvezményezettet jelölhet. A kedvezményezett jelölés a jelölés megtételének időpontjára visszamenőlegesen válik hatályossá. Amennyiben a pénztártag egyidejűleg több kedvezményezettet jelöl meg, akkor ellenkező rendelkezés hiányában a megjelölt személyek egyenlő arányban válnak jogosulttá.

yöngyház Nyugdíjpénztár

yöngyház Nyugdíjpénztár

Tisztelt Pénztártagok! Korábban írtunk tájékoztatást a kormányzat 2010. évi adóterveivel kapcsolatban, melyek az önkéntes pénztári befizetések jelentős megadóztatásáról szóltak. A jelenleg a minimálbér 50%-ának mértékéig adó- és társadalombiztosítási teher-mentes önkéntes nyugdíjpénztári munkáltatói tagdíjhozzájárulás 2010-től az eredeti tervek szerint összesen 95,6%-os közterhet - 54%-os adót és 27% társadalombiztosítási járulék terhet - viselt volna, ami nagy valószínűség szerint ennek a előtakarékossági konstrukciónak a megszűnéséhez vezetett volna. Arról is írtunk, hogy a pénztárak a pénztárszövetségeken keresztül, az érdekvédő szervezetekkel, és a munkaadókkal is összefogva küzdenek ezen kormányzati tervek megvalósítása ellen. Számításokkal alátámasztott érveléseink, a parlamenti képviselőknek küldött petíciónk, a szövetségek sajtónyilatkozatai végül eredményre vezettek.

Tuti menü